Har du overvejet at få foreviget din bedste? Så kan svaret helt sikkert være en tegning af din hund. Det kunne også være en gaveide til hundeelskeren eller måske en gave til hunden selv. 

Vi har fundet et firma, som laver nogle fuldstændig vanvittig flotte tegninger af hunde. Det er en anbefaling værd. 

Firmaet hedder Just Karrikatur og er ejet af tegneren julie, som laver alle mulige og umulige tegninger, som alle sammen er sindssygt flotte.

Gå til Just Karrikatur her

Sådan får du lavet en tegning af din hund

Hvis du står og overvejer at få lavet en tegning af din hund er det heldigvis super enkelt. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og nogle billeder af din hund (Og dem ved vi du har masser af) 

Sådan gør du:

  1. Vælg hvilken type hunde tegning du ønsker her
  2. Vælg hvor mange hunde, der skal tegnes
  3. Vælg om du blot ønsker tegningen digitalt, eller om det skal printes i A3 eller A4 og sendes til dig. 
  4. Har du valgt tegningen skal printes som A3 eller A4, kan du nu vælge at tilkøbe en ramme. 
  5. Skal din hunde tegning personliggøres med navn eller dato udfyldes dette i næste felt. 
  6. Vælg nu den ønskede leveringstid fra 3-9 dage. 
  7. Upload dine billeder af din hund, så tegneren har noget at arbejde med. 

That is it! 

Så snart du har gennemført betalingen, kan du blot læne dig tilbage og vente på at din hunde tegning bliver sendt til dig.

Mulighed for forskellige tegninger af din hund

Du er her fordi du er blevet tændt af muligheden for at få lavet en tegning af en hund. Men en tegning er ikke blot en tegning. Det skal jo være en der passer til dig og dine ønsker. 

Hos Just Karrikatur har de heldigvis forskellige stilarter du frit kan vælge imellem, du bestemmer helt selv.

Karikaturtegning af hund

Karikaturer er altid sjove. Vi kender dem fra aviserne, hvor politikere ofte bliver karikeret. Her bliver næserne ofte gjort større og har de et bestemt kendetegn, bliver dette fremhævet på bedste vis.

Men det er også muligt at få lavet en sjov og sød karikatur tegning af din hund eller en andens hund. 

En karikaturtegning af din hund er er perfekt gave, hvis du er i tvivl om hvad du skal give din ven, veninde, far, mor eller andet.

Få lavet karikatur tegning af hund her

Portrættegning af hund 

Skal det være mere klassisk leverer de også portrættegninger af din hund. Du får lavet et portræt af din hund, som er utrolig smukt og hvor man ikke er i tvivl om at det er din hund der er blevet tegnet. 

Det er igen en rigtig fed gaveide, hvis du er i tvivl om hvad du skal give hundeelskeren. Så i stedet for at vade strøget op og ned, kan du give en gave, som uden tvivl vil gå rent ind hos alle hundeejere.

Få lavet portrættegning af hund her

Tegning af hund i uniform

Der er også mulighed for at få lavet en mere underholdende tegning af en hund i uniform. Her er kan du for eksempel vælge mellem mange sjove uniformer. 

Måske skal tegningen af hunden se lidt royalt ud? Intet problem. Måske er din hund mere en superhelt og skal tegnes som Superman eller Hulk? Der er rig mulighed for at vælge forskellige settings lige fra Astronauter til generaler og store kjoler.

Du vælger blot hvilken uniform, blandt de mere end 100 forskellige designs.

Få lavet hund i uniform tegning her

Masser af muligheder du bestemmer

Skal du have lavet en tegning af hund, er det ikke kun de ovennævnte muligheder der findes. 

Hvis du er til mere minimalistisk design, så er en lineart tegning af hund nok sagen. Her er der lagt vægt på moderne streger, der fremhæver hunden fra sin bedste side.

Skal der være fuld fart på farverne og skal det samtidig se en smule abstract ud, så vil det rigtige valg, helt sikkert være at få lavet et portræt med et udseende af vand maling.

Til sidst er det også muligt at få digitaliseret et flot billede du har taget af din guldklump og på den måde få lavet en digital tegning af hund.

Se hele udvalget af hundetegninger her